City Hotel Unio Superior din Budapesta

Dob utca, 73

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul City Hotel Unio Superior.

Detalii cazare

Cuibărit la 100 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 50 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Un total de 52 unităţi de cazare sunt disponibile la City Hotel Unio Superior pentru confortul oaspeţilor. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această unitate de cazare a fost renovată integral în anul 2015. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Recepţia oferă servicii 24 de ore. City Hotel Unio Superior nu oferă paturi suplimentare la cerere. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. City Hotel Unio Superior furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. City Hotel Unio Superior este loial practicilor durabile ecologice. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot folosi de serviciul de transfer la aeroport. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această unitate de cazare, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: City Hotel Unio Superior 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Budapesta 2024?

Obiective turistice Budapesta

Localitatea Budapesta

Bastionul Pescarilor

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Budapesta?

1. Liszt Ferenc Intl (Budapesta, Ungaria)

16 km

Care sunt conditiile de intrare in Ungaria?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !