City Express Monterrey Lindavista din Monterrey

AV. MIGUEL ALEMAN 5331, COL. LAS AMERICAS

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul City Express Monterrey Lindavista.

Detalii cazare

Un total de 130 camere de oaspeți sunt disponibile în incintă. Proprietatea a fost construită în anul 2017. Reşedinţa oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. City Express Monterrey Lindavista nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullCei care stau în această clădire pot profita de parcare. Această unitate de cazare este loială practicilor durabile ecologice. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Unele dintre aceste servicii ale City Express Monterrey Lindavista pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: City Express Monterrey Lindavista 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Monterrey?

1. General M Escobedo (Monterrey, Mexic)

15 km

2. Saltillo (Saltillo, Mexic)

70 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp