City Edge Serviced Apartments East Melbourne din Melbourne

179 Powlett Street, 179

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul City Edge Serviced Apartments East Melbourne.

Detalii cazare

Situat în Est Melbourne, City Edge Hotel East Melbourne este un loc perfect de plecare pentru a explora Melbourne. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă delecta. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi televizor ecran plat, ceai gratuit, oglindă, prosoape, sufragerie separată. Delectați-vă cu facilitățile de recreere ale acestui loc de cazare cum ar fi grădină. Indiferent de motivele vizitei dumneavoastră în Melbourne, City Edge Hotel East Melbourne vă va face să vă simțiți pe loc ca acasă.

Nume cazare de la furnizor: City Edge East Melbourne 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Essendon (Melbourne, Australia)

12 km

2. Tullamarine (Melbourne, Australia)

19 km

3. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

20 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

50 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

72 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !