City Edge Apartment Hotel North Melbourne din Melbourne

188 Peel Street, 188

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul City Edge Apartment Hotel North Melbourne.

Detalii cazare

Situat ideal în zona Melbourne Nord, City Edge Apartment Hotel North Melbourne vă promite o vizită minunată și relaxantă. Deținând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca fiind unul confortabil. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, sunt la îndemână. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, covoare, scaun special copii, produse curăţare, ness gratuit. Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de grădină. Atmosfera primitoare și serviciile excelente sunt ceea ce veți regăsi pe parcursul sejurului dumneavoastră la City Edge Apartment Hotel North Melbourne.

Nume cazare de la furnizor: City Edge Apartment Hotel North Melbourne 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Essendon (Melbourne, Australia)

9 km

2. Tullamarine (Melbourne, Australia)

17 km

3. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

22 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

48 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

71 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !