Cilene Del Faro Suites&Spa din Ushuaia

TripAdvisor, nota 4.5

Yaganes 74, Ushuaia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Cilene Del Faro Suites&Spa.

Detalii cazare

Un total de 48 dormitoare sunt disponibile în incintă. Cilene del Faro Suites & Spa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Pentru confortul oaspeţilor, Cilene del Faro Suites & Spa oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Cilene del Faro Suites & Spa nu oferă paturi suplimentare la cerere. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Toți oaspeții care stau la această unitate de cazare sunt bineveniţi în această proprietate ecologică. Cilene del Faro Suites & Spa oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca călătorii să se poată revigora fizic şi psihic. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Cilene Del Faro Suites&Spa 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Ushuaia?

1. Islas Malvinas (Ushuaia, Argentina)

3 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !