Chateau Du Lac din Bruxelles

AVENUE DE LAC, 87

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Chateau Du Lac.

Detalii cazare

Acest hotel exclusivist se bucură de o poziție superbă, cu vedere spre lacul Genval din Bruxelles. Proprietatea se află la doar câteva minute de mers cu mașina de câmpul de luptă al bătăliei de la Waterloo. La doar 1 km distanță, se pot găsi legături de transport public. Această proprietate elegantă se bucură de un design arhitectural atractiv. Camerele somptuos decorate îi vor impresiona cu siguranță chiar și pe cei mai exigenți călători. Oaspeții vor fi răsfățați în cele 2 minunate restaurante ale hotelului. Călătorii de afaceri sunt invitați să profite de cele 6 săli de conferință ale proprietății. Hotelul are de asemenea și o piscină interioară, o saună și o sală de gimnastică. Satisfăcând nevoile de agrement, de luat masa sau de afaceri ale fiecărui tip de călător, acest hotel nu poate să își dezamăgească oaspeții.

Nume cazare de la furnizor: Martin's Chateau Du Lac 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bruxelles?

1. Brussels Airport (Bruxelles, Belgia)

18 km

2. Brussels S Charleroi (Bruxelles, Belgia)

30 km

3. International (Antwerp, Belgia)

50 km

4. Airport (Liege, Belgia)

67 km

5. Maastricht (Maastricht, Olanda)

89 km

6. Wevelgem (Kortrijk, Belgia)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Belgia?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!