Charming Luxury Lodge&Private Spa din San Carlos De Bariloche

AV. BUSTILLO KM 7500

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Charming Luxury Lodge&Private Spa.

Detalii cazare

Situată la 7500 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 8000 kilometru(i) de unitatea de cazare. La 100 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 10 metri de hotel. Oaspeții vor găsi aeroportul la 20000 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 11000 kilometru(i) de port. Charming Luxury Lodge & Private Spa numără un total de 25 dormitoare. Charming Luxury Lodge & Private Spa s-a bucurat de renovare în anul 2010. Charming Luxury Lodge & Private Spa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Charming Luxury Lodge & Private Spa nu oferă paturi suplimentare la cerere. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Charming Luxury Lodge & Private Spa. Această proprietate promovează o politică durabilă. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor pentru confortul acestora. Charming Luxury Lodge & Private Spa dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Există un program complet de activităţi organizate ideale pentru cei pasionaţi de sport şi pentru cei care vor să se bucure de o şedere activă. Oaspeţii vor fi încântaţi de felurile de mâncare delicioase oferite în unitate de cazare. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Charming Luxury Lodge&Private Spa 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de San Carlos De Bariloche?

1. Bariloche Intl (San Carlos De Bariloche, Argentina)

19 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică