Charleston Santa Teresa Cartagena din Cartagena de Indias

TripAdvisor, nota 4.5

Kra 3a # 31-23, Centro Plaza Santa Teresa, Cartagena

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Charleston Santa Teresa Cartagena.

Detalii cazare

Acest hotel este situat în zona colonială a orașului Cartagena de Indias, inclus în Patrimoniul Mondial. În apropiere se află Biserica San Pedro Claver, Muzeul de Artă Modernă și Castelul San Felipe de Barajas. Acesta se află la numai 20 de minute de Aeroportul Internațional El Dorado. Acest hotel istoric este găzduit într-o fostă clădire de mănăstire din secolul al XVII-lea. În total, 87 de camere sunt repartizate pe 6 etaje. Hotelul este dotat cu aer condiționat și oferă un hol, recepție și servicii de check-out 24 de ore pe zi, un seif, un birou de schimb valutar, un vestiar, un lift, o cafenea, un bar și un pub. În plus, există 4 săli de evenimente cu o capacitate cuprinsă între 25 și 220 de persoane, restaurante excelente și servicii de afaceri disponibile 24 de ore pe zi. Este disponibil acces la internet Wi-Fi, precum și servicii de room service și de spălătorie.

Nume cazare de la furnizor: Charleston Santa Teresa Cartagena 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cartagena de Indias?

1. Rafael Nunez (Cartagena de Indias, Columbia)

4 km

2. Ernesto Cortissoz (Barranquilla, Columbia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !