Chakungrao Riverview Kamphaeng Phet din Kamphaeng Phet

TAYSA 1 ROAD, A. MUANG, 149

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Chakungrao Riverview Kamphaeng Phet.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Kamphaengphet, Chakungrao Riverview Hotel vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. La hotel puteți găsi WiFi gratuit în toate camerele, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, room service, restaurant. Acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, birou pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ spa, masaj, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Kamphaengphet, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Chakungrao Riverview Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Chakungrao Riverview Kamphaeng Phet 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kamphaeng Phet?

1. Tak (Tak, Thailanda)

55 km

2. Phitsanulok (Phitsanulok, Thailanda)

86 km

3. Sukhothai (Sukhothai, Thailanda)

89 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!