Chair Man Hotel din Taipei

No. 88, Sec 1, Han Kou St., 88

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Chair Man Hotel.

Detalii cazare

Chair Man Hotel este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Taipei. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, băcănie cu livrare, servicii taxi, 24-ore recepţie sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi dulap, ceai gratuit, prosoape, covoare, papuci. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Chair Man Hotel este o alegere excelentă de unde puteți explora Taipei sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Chair Man Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Taipei?

1. Song Shan (Taipei, Taiwan)

4 km

2. Taiwan Taoyuan Intl (Taipei, Taiwan)

27 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp