Central Sarajevo din Sarajevo

CUMURIJA, 8

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Central Sarajevo.

Detalii cazare

Situată la 100 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Proprietatea se află în apropierea principalelor zone de distracție. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 4. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Unitatea de cazare se află la 20. 0 kilometru(i) de pârtii. La 100 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 8. 0 kilometru(i). Central Sarajevo dispune de un total de 25 camere de oaspeţi. Central Sarajevo a fost complet recondiţionat în anul 2017. Mai mult, în spaţiile comune se poate utiliza conexiunea wireless la internet. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Central Sarajevo. Central Sarajevo oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. Acest hotel se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă. Salonul de luat masa îi invită pe clienţi să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Central Sarajevo 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sarajevo?

1. International (Sarajevo, Bosnia-Herzegovina)

7 km

2. International (Mostar, Bosnia-Herzegovina)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Bosnia-Herzegovina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp