Central Mamaia din Mamaia

Statiunea Mamaia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Central Mamaia.

Detalii cazare

Situată la 2. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Călătorii vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Unitatea de cazare se află la 50 metri de cea mai apropiată plajă. Incinta numără 119 camere de oaspeți primitoare. Acest hotel a fost restructurat în anul 2011. Reşedinţa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în unităţile de cazare. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Central Mamaia nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare. Acestei proprietăţi i-a fost acordată certificarea . Clienţii se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot amuza cu opţiunile de divertisment oferite aici. Central Mamaia poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Central Mamaia 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mamaia?

1. Mihail Kogalniceanu (Constanta, Romania)

15 km

2. Delta Dunarii (Tulcea, Romania)

90 km

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !