Cebu R Hotel din Cebu-oras

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, 101

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Cebu R Hotel.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Oraşul Cebu, Cebu R Hotel – Capitol vă promite o vizită minunată și relaxantă. Enumerând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca unul comfortabil. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, birou. Faceți o pauză după o ziuă lungă și folosiți masaj. Cebu R Hotel – Capitol combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Cebu.

Nume cazare de la furnizor: Cebu R Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cebu-oras?

1. Mactan International (Cebu-oras, Filipine)

9 km

2. Tagbilaran (Tagbilaran, Filipine)

72 km

Care sunt conditiile de intrare in Filipine?