Cdh Hotel Radda din Siena

LOC LA CALVANA, 138

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Cdh Hotel Radda.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se găsește în Radda In Chianti. Cuibărită la 1. 5 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 15. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Acest hotel dispune de 60 unităţi de cazare. Această reşedinţă a fost recondiţionată integral în anul 2015. Cdh Hotel Radda oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Oaspeţii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Cdh Hotel Radda. Există 3 camere de oaspeți cu acces pentru persoane cu dizabilități. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Aceasta este o reşedinţă ecologică. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, călătorii pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Acest hotel se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Cdh Hotel Radda 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Siena 2024?

Obiective turistice Siena

Localitatea Florenta

Florenta

Regiunea Emilia Romagna

Shopping la San Marino

Localitatea Venetia

Veneţia cu barca

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Siena?

1. Ampugnano (Siena, Italia)

26 km

2. Peretola (Florenta, Italia)

38 km

3. Tassignano (Lucca, Italia)

74 km

4. Galileo Galilei (Pisa, Italia)

80 km

5. Corrado Baccarini (Grosseto, Franta)

81 km

6. Luigi Ridolfi (Forli, Italia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Italia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !