Catalonia Plaza Mayor din Madrid

ATOCHA, 36

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Catalonia Plaza Mayor.

Detalii cazare

Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la 1. 2 kilometru(i) de proprietate. Călătorii vor găsi aeroportul la 1. 2 kilometru(i). Cele 82 camere de oaspeți primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această unitate de cazare a fost renovată integral în anul 2011. Proprietatea include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în dormitoare. Oaspeţii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Catalonia Plaza Mayor. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Există o parcare. Această proprietate este loială practicilor durabile ecologice. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot destinde la sfârşitul zilei cu oferta variată de servicii de întreţinere de aici. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Catalonia Plaza Mayor 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Madrid?

1. Barajas (Madrid, Spania)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !