Casasur Recoleta din Buenos Aires

Avenida Callao, 1823

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Casasur Recoleta.

Detalii cazare

Acest hotel luxos este în Downtown. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 8. 0 kilometru(i) de proprietate. Clienții pot accesa mijloacele de transport public la o distanță de 1. 0 kilometru(i). Clienții vor găsi aeroportul la 200 metri. null Proprietatea a fost construită în anul 2008. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Pentru confortul oaspeţilor, acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. În ceea ce priveşte relaxarea, clienţii vor fi răsfăţaţi cu o gamă variată de oportunităţi de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această unitate de cazare.

Nume cazare de la furnizor: Casasur Recoleta 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Buenos Aires?

1. J. Newbery (Buenos Aires, Argentina)

4 km

2. Pistarini (Buenos Aires, Argentina)

28 km

3. La Plata (La Plata, Argentina)

60 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică