Casa Pestagua din Cartagena de Indias

CALLE DE SANTO DOMINGO CRA. 3, 33-63

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Casa Pestagua.

Detalii cazare

Situat la 10. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Cea mai apropiată plajă se află la 2. 5 kilometru(i) de proprietate. Toți oaspeții care stau la această proprietate se vor bucura de un sejur liniştitor şi odihnitor la Casa Pestagua deoarece există un total de 11 dormitoare. Această proprietate a fost restructurată în anul 2011. Mai mult, în spaţiile comune se poate utiliza conexiunea wireless la internet. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot destinde la sfârşitul zilei cu oferta variată de servicii de întreţinere de aici. Casa Pestagua se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Casa Pestagua 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cartagena de Indias?

1. Rafael Nunez (Cartagena de Indias, Columbia)

4 km

2. Ernesto Cortissoz (Barranquilla, Columbia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !