Casa Legado din Bogota

Bogota, Columbia, Columbia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Casa Legado.

Detalii cazare

Clienții se vor bucura de o şedere liniştită şi odihnitoare în incintă, deoarece există un total de 13 dormitoare. Casa Legado s-a bucurat de renovare în anul 2017. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Această reşedinţă nu oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Oaspeţii cu mobilitate redusă se pot caza la Casa Legado, care dispune de o serie de camere de oaspeți recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Acest hotel este dedicat respectării practicilor durabile ecologice. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot folosi de serviciul de transfer la aeroport. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Casa Legado 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bogota?

1. Eldorado (Bogota, Columbia)

10 km

2. La Vanguardia (Villavicencio, Columbia)

72 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !