Casa Joaquin Boutique Hotel din Quito

JOAQUIN PINTO E4 Y JUAN LEON MERA, 376

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Casa Joaquin Boutique Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se află în Downtown. Situată la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 40. 0 kilometru(i). Cei care stau în această clădire se vor bucura de un sejur liniştitor şi odihnitor la Casa Joaquin Boutique Hotel deoarece există un total de 14 camere. Proprietatea a fost construită în anul 2013. Casa Joaquin Boutique Hotel oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Recepţia este deschisă 24/7. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Casa Joaquin Boutique Hotel. Există un serviciu de transfer la aeroport extrem de convenabil pus la dispoziţie de unitate de cazare. Casa Joaquin Boutique Hotel poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Casa Joaquin Boutique Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Quito?

1. Mariscal Sucr (Quito, Ecuador)

6 km

Care sunt conditiile de intrare in Ecuador?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !