Casa De Uco din Mendoza

Ruta 94 km 14.5, S/N

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Casa De Uco.

Detalii cazare

Incinta numără 16 dormitoare primitoare. Această proprietate a fost recondiţionată integral în anul 2016. Casa de Uco oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Casa de Uco nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această unitate de cazare a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de serviciul de transfer la aeroport. Casa de Uco oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca oaspeţii să se poată revigora fizic şi psihic. Oaspeţii îşi vor umple ziua de energie cu mâncărurile delicioase servite la Casa de Uco. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Unele dintre aceste servicii ale Casa de Uco pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Casa De Uco 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mendoza?

1. El Plumerillo (Mendoza, Argentina)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică