Casa Dann Carlton Hotel&Spa din Bogota

Calle 94 No 19 71, Bogota

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Casa Dann Carlton Hotel&Spa.

Detalii cazare

Situată la 9. 1 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Incinta numără 237 camere de oaspeți primitoare. Această reşedinţă s-a bucurat de renovare în anul 2015. Călătorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Casa Dann Carlton Hotel & Spa oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Casa Dann Carlton Hotel & Spa nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Oaspeţii care stau la Casa Dann Carlton Hotel & Spa pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Clienţii care stau la acest hotel pot profita de facilităţile de relaxare disponibile la această proprietate. Casa Dann Carlton Hotel & Spa se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. Cei care stau în această clădire vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa din incintă, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Casa Dann Carlton Hotel&Spa 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bogota?

1. Eldorado (Bogota, Columbia)

10 km

2. La Vanguardia (Villavicencio, Columbia)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !