Casa Chira (Viseu De Sus) din Viseu de Sus

Strada Teilor Nr. 60

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Casa Chira (Viseu De Sus).

Detalii cazare

Localizare:
Casa Chira o autentica constructie taraneasca, situata in Viseu de Sus ,la confluenta raurilor Viseu si Vaser, este tot ceea ce va doriti cand va ganditi la Maramures: traditie prin stilul arhitectonic, ospitalitate, liniste si peisaj pitoresc.
Casa Chira este locul in care evadezi din cotidian, o casuta traditionala dotata cu tot confortul lumii moderne, o casuta in care poti sa iti savurezi cafeaua in cerdacul plin de muscate, auzind doar cantecul cocosilor si bucurandu-te de razele soarelui de dimineata.Camere:
Casa va ofera cazare in 5 camere:  2 camere duble superioare, 2 camere duble standard si 1 suita, dotate cu tv si baie proprie.
 
Facilitati:
Pensiunea dispune de o bucatarie complet utilata, pusa la dispozitia oaspetilor, living, foisor, grill, leagan pentru a petrece o seara linistita in aerul racoros al serii, gradina mare, spatiu de relaxare cu hamace, ciubar cu apa sarata cu capacitate de 10 persoane.
 
*la cerere, gazdele va pot pregati micul dejun


Nume cazare de la furnizor: Cabana Casa Chira (Viseu De Sus) 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !