Casa Andina Select Tumbes din Tumbes

Carretera Panamericana Norte, Bocapan, Zorritos., 1232

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Casa Andina Select Tumbes.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este localizat în Tumbes. Călătorii vor găsi aeroportul la 45. 0 kilometru(i). Un total de 57 camere sunt disponibile în incintă. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Având în vedere că această unitate de cazare dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Totodată, Casa Andina Select Tumbes a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Oferta de întreţinere şi relaxare din reşedinţă asigură servicii de primă clasă de revigorare şi destindere. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această unitate de cazare, ideală pentru călătoriile de afaceri. Vizitatorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de hotel. Este imposibil ca cineva să se plictisească în această proprietate graţie opţiunilor de divertisment pe care le are de oferit. Casa Andina Select Tumbes poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Casa Andina Select Tumbes 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tumbes?

1. Tumbes (Tumbes, Peru)

41 km

2. Machala (Machala, Ecuador)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Peru?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !