Caruso Hotel Prague din Praga

U Milosrdnych, 2

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Caruso Hotel Prague.

Detalii cazare

Situat chiar în centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Hotelul se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. La 400 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Incinta numără 47 camere primitoare. Myo Hotel Caruso s-a bucurat de renovare în anul 2018. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. Pentru confortul oaspeţilor, această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. La Myo Hotel Caruso spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Myo Hotel Caruso oferă un serviciu de transfer la aeroport. Unele dintre aceste servicii ale Myo Hotel Caruso pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Myo Hotel Caruso 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Praga?

1. Ruzyne (Praga, Cehia)

11 km

Care sunt conditiile de intrare in Cehia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !