Carsson Hotel Down Town Buenos Aires din Buenos Aires

Calle Viamonte, 650

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Carsson Hotel Down Town Buenos Aires.

Detalii cazare

Cuibărită la doar câțiva pași de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 8800 kilometru(i) de hotel. La 10 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 33000 kilometru(i). Proprietatea este la 2300 kilometru(i) de port. Numărul total de camere este de 89. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această unitate de cazare a fost renovată integral în anul 2019. Carsson Hotel Buenos Aires include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Carsson Hotel Buenos Aires oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Carsson Hotel Buenos Aires 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Buenos Aires?

1. J. Newbery (Buenos Aires, Argentina)

6 km

2. Pistarini (Buenos Aires, Argentina)

27 km

3. La Plata (La Plata, Argentina)

59 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !