Capitolina City Chic Hotel din Cluj-Napoca

TripAdvisor, nota 4.5

Str. Victor Babes nr. 35, Cluj-Napoca

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Capitolina City Chic Hotel.

Detalii cazare

Serviciile de calitate, confortul, amenajarea interioară și atmosfera relaxantă, operativitatea si profesionalismul personalului bine instruit și amabil, împreună cu personalizarea ofertei fac din Capitolina*** alegerea perfectă pentru business sau relaxare. Suntem la doar 5 minute distanță de cele mai importante obiective ale orașului turistice și culturale ale orașului, de campusul universitar, de zona de promenadă, de centrele medicale, administrative și financiare și îți stăm la dispoziție cu toate informațiile necesare pentru a te bucura de vizita făcută aici. Completăm avantajele oferite de localizare cu un concept unic pe piața serviciilor hoteliere din Cluj-Napoca, de Lifestyle Hotel. Ne bazăm pe servicii profesioniste la cele mai bune tarife și pe o imagine distinctă cu un design interior personalizat până în cele mai mici detalii.

Nume cazare de la furnizor: Capitolina City Chic 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cluj-Napoca?

1. Cluj Napoca (Cluj-Napoca, Romania)

7 km

2. Tirgu Mures (Targu Mures, Romania)

71 km

3. Baia Mare (Baia Mare, Romania)

99 km

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !