Capital Ohotel Casa Santa Fe din Guanajuato

Prolongación San Juan De Dios, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Capital Ohotel Casa Santa Fe.

Detalii cazare

Poziționată la 4. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi principalele zone de distracție la 2. 0 kilometru(i) distanță. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 10. 0 kilometru(i) de hotel. Unitatea de cazare se află la 25. 0 kilometru(i) de principalele conexiuni de transport public. Călătorii vor găsi aeroportul la 31. 0 kilometru(i). Oaspeții se vor bucura de o şedere liniştită şi odihnitoare în incintă, deoarece există un total de 11 camere. Cei care stau la această unitate de cazare pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Oaspeţii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de parcare.

Nume cazare de la furnizor: Casa Santa Fe 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Guanajuato?

1. Guanajuato Del Bajio (Leon, Mexic)

24 km

2. Francisco (Lagos De Moreno, Mexic)

77 km

3. Queretaro (Queretaro, Mexic)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp