Capital O Hotel Flamingo din Guanajuato

Boulevard Gustavo Díaz Ordaz, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Capital O Hotel Flamingo.

Detalii cazare

Poziționată la 3. 7 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi principalele zone de distracție la 2. 2 kilometru(i) distanță. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 9. 3 kilometru(i) de hotel. Unitatea de cazare este la 2. 7 kilometru(i) de principalele stații de transport public. Clienții vor găsi aeroportul la 44. 0 kilometru(i). Acest hotel dispune de 82 unităţi de cazare confortabile. Cei care stau la acest hotel pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Capital O Hotel Flamingo oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Capital O Hotel Flamingo dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Există o parcare la Capital O Hotel Flamingo. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Capital O Hotel Flamingo 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Guanajuato?

1. Guanajuato Del Bajio (Leon, Mexic)

35 km

2. Francisco (Lagos De Moreno, Mexic)

87 km

3. Morelia (Morelia, Mexic)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp