Capital O Guadalajara Express Tonala din Guadalajara

Av. Tonala 379, 379

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Capital O Guadalajara Express Tonala.

Detalii cazare

Călătorii vor găsi principalele zone de distracție la 6. 9 kilometru(i) distanță. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 19. 2 kilometru(i) de hotel. La 2. 0 kilometru(i), oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 11. 5 kilometru(i). Capital O Guadalajara Express Tonalá numără un total de 46 camere de oaspeţi. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullExistă o parcare la Capital O Guadalajara Express Tonalá. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Capital O Guadalajara Express Tonala 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Guadalajara?

1. Miguel Hidalgo (Guadalajara, Mexic)

11 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !