Capital O Colon din Guadalajara

Avenida Cristóbal Colón, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Capital O Colon.

Detalii cazare

Poziționat la 2800 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află la 5200 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Oaspeții pot accesa mijloacele de transport public la o distanță de 27800 kilometru(i). Un total de 55 camere sunt disponibile la Capital O Colón pentru confortul oaspeţilor. Cei care stau la această unitate de cazare pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Capital O Colón oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Capital O Colon 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Guadalajara?

1. Colima (Colima, Mexic)

49 km

2. Miguel Hidalgo (Guadalajara, Mexic)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !