Capital Hotel And Spa din Addis Ababa

Mazoria, Haile G/Slassie Avenue, 22

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Capital Hotel And Spa.

Detalii cazare

Perfect pentru familii, acest hotel luxos este localizat în Addis Ababa. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 3. 2 kilometru(i). Un total de 114 dormitoare sunt disponibile în incintă. Această proprietate a fost construită în anul 2013. Unitatea de cazare oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. nullCapital Hotel and Spa furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Totodată, Capital Hotel and Spa a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Un serviciu de transfer este disponibil pentru comoditatea oaspeţilor. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Clienţii vor fi încântaţi de mesele servite în proprietate. Clienţii nu trebuie să părăsească incinta pentru a se bucura de o mâncare delicioasă, întrucât reşedinţa include o gamă variată de opţiuni culinare pline de savoare. Cei care stau în această clădire îşi pot restabili echilibrul trupului şi sufletului în cadrul facilităţilor de întreţinere şi relaxare de aici. Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie în această proprietate garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Capital Hotel And Spa 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Addis Ababa?

1. Bole Intl (Addis Ababa, Etiopia)

3 km

Care sunt conditiile de intrare in Etiopia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !