Capilla Del Mar din Cartagena de Indias

Bocagrande Carrera 1, 8

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Capilla Del Mar.

Detalii cazare

Acest hotel luxos se găsește în Cartagena. Situat la 6. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Cea mai apropiată plajă se află la 50 metri de proprietate. Clienții vor găsi aeroportul la 1000 metri. Reşedinţa cuprinde un total de 203 dormitoare confortabile. Capilla del Mar s-a bucurat de renovare în anul 2015. Cei care stau în această clădire pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Capilla del Mar. Aceasta este o proprietate care asigură accesul cu scaune cu rotile şi include o serie de facilităţi recomandate persoanelor cu dizabilităţi, cuprinzând un număr total de 4 camere de oaspeți recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Totodată, această proprietate a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Capilla del Mar oferă un serviciu de transfer la aeroport. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această reşedinţă, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Acest hotel se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă. Călătorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite în unitate de cazare. Oferta de divertisment a proprietăţii se asigură ca nici un moment petrecut aici să nu fie plictisitor. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Capilla Del Mar 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cartagena de Indias?

1. Rafael Nunez (Cartagena de Indias, Columbia)

6 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !