Cantemir din Bucuresti

Bd. Dimitrie Cantemir, 13A

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Cantemir.

Detalii cazare

Situată la 650 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. La 50 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cu un total de 14 camere, acesta este un loc plăcut pentru un sejur. Această unitate de cazare a fost construită în anul 2010. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Având în vedere că această unitate de cazare dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Cantemir nu oferă paturi suplimentare la cerere. Toți oaspeții care stau la această proprietate și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Cantemir 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bucuresti?

1. Baneasa Aurel Vlaicu (Bucuresti, Romania)

8 km

2. Henri Coanda (Bucuresti, Romania)

16 km

3. Polkovnik Lambrinovo (Silistra, Bulgaria)

94 km

in MARTIE continua reducerile pana la 50%