Canadas Best Value Inn&Suites Castlegar din Castlegar

1935 Columbia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Canadas Best Value Inn&Suites Castlegar.

Detalii cazare

Acest hotel simplu este localizat în Castlegar. null Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale proprietății. Toți oaspeții care stau la această proprietate se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. La acest hotel, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Toți cei care stau în această unitate de cazare și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Această proprietate este loială practicilor durabile ecologice. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Canadas Best Value Inn&Suites Castlegar 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Castlegar?

1. Castlegar (Castlegar, Canada)

1 km

2. Grand Forks (Grand Forks, Canada)

64 km

3. Fairmount Springs (Fairmount Springs, Canada)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Canada?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !