Campanile Fouquieres Les Bethune din Lens

Allee Du Chateau De Cormont Za Actipolis

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Campanile Fouquieres Les Bethune.

Detalii cazare

Acest hotel nepretențios este localizat în Lens. Cuibărită la 1000 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul dispune de un total de 58 unităţi de cazare. Campanile Fouquieres Les Bethune include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Recepţia nu este deschisă pe durata întregii zile. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Proprietatea dispune, de asemenea, de o cameră recomandată persoanelor cu dizabilităţi. Există o parcare la Campanile Fouquieres Les Bethune. Acest hotel este loial practicilor durabile ecologice. Această unitate de cazare se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Reşedinţa dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Oferta culinară a proprietăţii are reputaţia de a se bucura de o bucătărie excelentă şi de un serviciu de primă clasă. Campanile Fouquieres Les Bethune poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Campanile Fouquieres Les Bethune 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lens?

1. Lesquin (Lille, Franta)

34 km

2. Wevelgem (Kortrijk, Belgia)

53 km

3. Calais Dunkerque (Calais, Franta)

67 km

4. Le Touquet Paris Plage (Le Touquet, Franta)

70 km

5. Airport (Oostende / Brugge, Belgia)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !