Campanile Amsterdam din Amsterdam

LOOSDRECHTDREEF, 3

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Campanile Amsterdam.

Detalii cazare

Cuibărită la 9. 3 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul se află la 7. 9 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Clienții vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Oaspeții vor găsi aeroportul la 15. 0 kilometru(i). Această proprietate dispune de 73 dormitoare confortabile. Hotelul include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camere. Campanile Amsterdam oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. nullCălătorii pot profita de parcare. Campanile Amsterdam promovează o politică durabilă. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Campanile Amsterdam 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Amsterdam?

1. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

15 km

2. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

54 km

3. Eindhoven (Eindhoven, Olanda)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !