Cambria Hotel Downtown Dallas din Dallas

1907 Elm Street

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Cambria Hotel Downtown Dallas.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Downtown. Poziționată chiar în centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi principalele zone de distracție la 1. 6 kilometru(i) distanță. La 150 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 10. 1 kilometru(i). Un total de 177 camere sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Unitatea de cazare oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Clienţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există dormitoare în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Aceasta este o reşedinţă ecologică. Renaissance Saint Elms Dallas Downtown dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Renaissance Saint Elms Dallas Downtown 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Dallas?

1. Love Field (Dallas, Statele Unite ale Americii / SUA)

8 km

2. Dallas Ft Worth (Dallas, Statele Unite ale Americii / SUA)

26 km

3. Meacham Field (Dallas, Statele Unite ale Americii / SUA)

52 km

4. Majors Field (Greenville, Statele Unite ale Americii / SUA)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp