Calvary Hotel&Restaurant din Vilnius

Kalvarijų g., 59

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Calvary Hotel&Restaurant.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se află în Vilnius. Cele 65 camere de oaspeți primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. În plus, la hotel este disponibil accesul Wi-Fi. Oaspeţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Calvary Hotel & Restaurant. Cei care stau în această clădire pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. Toți cei care stau în această unitate de cazare vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa din incintă, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Calvary Hotel&Restaurant 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Vilnius?

1. Vilnius Intl (Vilnius, Lituania)

6 km

2. Kaunas Intl (Kaunas, Lituania)

82 km

Care sunt conditiile de intrare in Lituania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp