Cali Marriott Hotel din Cali

Cali, Columbia, Columbia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Cali Marriott Hotel.

Detalii cazare

Situat la 7. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Principalele zone de distracție se află în apropiere de hotel. Călătorii vor găsi aeroportul la 23. 0 kilometru(i). Incinta numără 170 camere primitoare. Acest hotel a fost realizat în anul 2013. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Pentru confortul oaspeţilor, acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Cali Marriott Hotel. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Cali Marriott Hotel este loial practicilor durabile ecologice. Cali Marriott Hotel oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca oaspeţii să se poată revigora fizic şi psihic. Această reşedinţă se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Clienţii pot profita de oportunitatea de a gusta felurile de mâncare servite în cadrul facilităţilor de luat masa ale proprietăţii. Vizitatorii se vor bucura de o şedere plăcută la acest hotel care oferă o gamă uriaşă de facilităţi de divertisment. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Cali Marriott Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cali?

1. Alfonso B Aragon (Cali, Columbia)

18 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !