Calamvale Hotel Suites And Conference Centre din Brisbane

Corner Compton & Beaudesert Roads, Calamvale

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Calamvale Hotel Suites And Conference Centre.

Detalii cazare

Calamvale Hotel Suites and Conference Centre este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Brisbane. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi 24-ore recepţie, 24-ore room service, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, depozitare bagaje. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, acces internet (wireless), camere nefumători, aer condiţionat, încălzire. Accesul la biliard, karaoke hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Calamvale Hotel Suites and Conference Centre este o alegere excelentă de unde puteți explora Brisbane sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Calamvale Hotel Suites And Conference Centre 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Brisbane?

1. Brisbane (Brisbane, Australia)

25 km

2. Southport (Southport, Australia)

53 km

3. Coolangatta (Gold Coast, Australia)

76 km

4. Caloundra (Caloundra, Australia)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică