Cabana Ancuta din Rucar

Str Mara nr 16

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Cabana Ancuta.

Detalii cazare

Localizare: Cabana Ancutei este amplasata , pe valea Rausorului la poalele varfului Papusa intr-o zona exclusiv turistica la doar 7 km de drumul national Pitesti- Brasov in localitatea Rucar.   Dotarii si facilitati: Cabana dispune de 12 camere duble dintre care 10 cu pat matrimonial si 2 camere twin. Camere dispun de bai individuale, sunt decorate rustic cu mobilier din lemn masiv si vedere la frumusetile naturii din jur care iti taie rasuflarea. Cabana mai dispune de un living spatios dotat cu proiector pentru impatimitii de programe TV prin cablu, un coltisor de relaxare langa semineu precum si o sala de mese. In jurul cabanei prispa traditionala ofera un loc de discutii, relaxare sau luat masa. Avem leagan dar si foisor in curte cu gratar traditional din caramida, plita taraneasca si cuptor de paine. Si daca nu v-am convins inca puteti sa luati masa si la etajul foisorului sub brazi care va ofera un plus de intimitate. Avem si un mic loc de joaca dedicat celor mici (3-10 ani). Alte facilitati de cazare: bucatarie complet utilata, expresor, filtru cafea, sandwich maker, robot de bucatarie, blender etc.

Nume cazare de la furnizor: Cabana Ancutei 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !