Cabanas Puerto Pireo din San Carlos De Bariloche

Av. Exequiel Bustillo Km. 17,100, 17100

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Cabanas Puerto Pireo.

Detalii cazare

Acest hotel de apartamente uimitor se află în Bariloche. Unitatea de cazare se află la 15. 0 kilometru(i) de pârtii. Cei care doresc să scape de agitaţia şi stresul rutinei zilnice vor găsi linişte şi pace la această reşedinţă. Această reşedinţă a fost construită în anul 2006. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Cabañas Puerto Pireo oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Cabañas Puerto Pireo nu oferă paturi suplimentare la cerere. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această reşedinţă se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă.

Nume cazare de la furnizor: Cabanas Puerto Pireo 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de San Carlos De Bariloche?

1. Bariloche Intl (San Carlos De Bariloche, Argentina)

26 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică