Ca Maria Adele din Venetia

TripAdvisor, nota 5.0

Dorsoduro 111, Venice

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ca Maria Adele.

Detalii cazare

Amplasat în Venice, acest hotel fermecător este exclusiv pentru adulți. Cuibărit la 500 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Nu departe, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Unitatea de cazare se află la 1000 metri de cea mai apropiată plajă. Acest hotel confortabil garantează o şedere liniştită, deoarece dispune de doar 12 unități de cazare. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în unităţile de cazare. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Ca Maria Adele nu oferă paturi suplimentare la cerere. Această reşedinţă este dedicată respectării practicilor durabile ecologice.

Nume cazare de la furnizor: Ca Maria Adele 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Venetia 2024?

Obiective turistice Venetia

Localitatea Venetia

Veneţia cu barca

Regiunea Emilia Romagna

Shopping la San Marino

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Venetia?

1. Marco Polo (Venetia, Italia)

8 km

2. Treviso Sant Angelo (Venetia, Italia)

26 km

3. Ronchi Dei Legionari (Trieste, Italia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Italia?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%