Brothers Hotel din Ios-oras / Chora

TripAdvisor, nota 5.0

Kambos, Yialos, Ios

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Brothers Hotel.

Detalii cazare

Cuibărită la 2000 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 650 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 650 metri de hotel. Proprietatea este la 800 metri de port. Cele 17 camere primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Această proprietate a fost restructurată în anul 2015. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Recepţia nu este deschisă non-stop. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Brothers Hotel. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Brothers Hotel. Totodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Cei care stau în această clădire vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Brothers Hotel 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Ios-oras / Chora?

1. Paros (Parikia / Paros Town, Grecia)

33 km

2. Apt (Naxos oras/Chora, Grecia)

39 km

3. Santorini (Fira / Thira, Grecia)

40 km

4. Mykonos (Mykonos oras, Grecia)

77 km

5. Dimitrios Vikelas (Syros Island, Grecia)

81 km

6. Milos (Milos, Grecia)

89 km

7. Astypalea Island (Astypalea Island, Grecia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Grecia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică