Bristol Hotel Baku din Baku

M.E.Rasulzada Street 6, Baku

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bristol Hotel Baku.

Detalii cazare

Situat la 50 metri de centrul orașului, hotelul boutique permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 50 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Proprietatea se află la 8. 0 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Oaspeții vor găsi aeroportul la 24. 7 kilometru(i). Bristol Hotel Baku garantează un sejur liniştit, deoarece există numai 12 camere. Această proprietate a fost construită în anul 1886 şi a fost complet renovată în anul 2012. Bristol Hotel Baku oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Având în vedere că această proprietate dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Bristol Hotel Baku.

Nume cazare de la furnizor: Bristol Hotel Baku 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Baku?

1. Heydar Aliyev Intl (Baku, Azerbaidjan)

20 km

Care sunt conditiile de intrare in Azerbaidjan?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp