Brisas Sierra Mar All Inclusive din Santiago de Cuba

CARRETERA A CHIVIRICO, KM 60 -Guamá-

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Brisas Sierra Mar All Inclusive.

Detalii cazare

Reşedinţa dispune de un total de 200 camere de oaspeți. Acest hotel s-a bucurat de renovare în anul 2005. Cei care stau la această unitate de cazare pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. La Brisas Sierra Mar All Inclusive spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Brisas Sierra Mar All Inclusive. Această proprietate este loială practicilor ecologice. Cei care stau în această clădire se pot răsfăţa cu tratamentele de întreţinere şi relaxare disponibile în incintă. Brisas Sierra Mar All Inclusive dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Iubitorii de sport pot profita de activităţile de petrecere a timpului liber oferite la acest hotel. Oferta de divertisment a proprietăţii se asigură ca nici un moment petrecut aici să nu fie plictisitor. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Brisas Sierra Mar All Inclusive 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt conditiile de intrare in Cuba?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !