Brentwood Hotel din Wellington

16-20 Kemp Street, Kilbirnie, Wellington

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Brentwood Hotel.

Detalii cazare

Brentwood Hotel este convenabil amplasat în zona populară Wellington Aeroport. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. La hotel puteți găsi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, depozitare bagaje. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, ness gratuit, ceai gratuit, sofa, acces internet (wireless). Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt piscină exterioară. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Wellington, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Brentwood Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Brentwood 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Wellington?

1. Wellington (Wellington, Noua Zeelanda)

1 km

2. Paraparaumu (Paraparaumu, Noua Zeelanda)

48 km

3. Koromiko (Picton, Noua Zeelanda)

69 km

4. Masterton (Masterton, Noua Zeelanda)

79 km

5. Woodbourne (Blenheim, Noua Zeelanda)

80 km

Care sunt conditiile de intrare in Noua Zeelanda?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%