Boutiquehotel Das Tyrol din Viena

MARIAHILFERSTRASSE, 15

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Boutiquehotel Das Tyrol.

Detalii cazare

Poziționată la 500 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul se află în apropierea principalelor zone de distracție. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 5. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. La 200 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 25. 0 kilometru(i). Hotelul dispune de un total de 30 unităţi de cazare. Această unitate de cazare a fost recondiţionată integral în anul 2018. Boutiquehotel Das Tyrol oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Clienţii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Acestei proprietăţi i-a fost acordată certificarea . Oaspeţii vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot destinde şi refugia de rutina de zi cu zi în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Boutiquehotel Das Tyrol 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Viena?

1. Vienna Intl (Viena, Austria)

16 km

2. M R Stefanik (Bratislava, Slovacia)

62 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !