Boutique Hotel De La Fonte din Iguazu

TripAdvisor, nota 4.5

1 De Mayo Y Corrientes, Iguazu

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Boutique Hotel De La Fonte.

Detalii cazare

Acest hotel boutique confortabil se găsește în Iguazu. Situată la 600 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Unitatea de cazare se află la 2. 5 kilometru(i) de principalele conexiuni de transport public. Hotelul boutique este la 600 metri de port. Vizitatorii se vor bucura de un sejur liniştitor şi odihnitor la Boutique Hotel De La Fonte deoarece există un total de 10 unități de cazare. Această unitate de cazare a fost renovată complet în anul 2011. Proprietatea include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în unităţile de cazare. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Boutique Hotel De La Fonte nu oferă paturi suplimentare la cerere. În această incintă, este disponibilă 1 cameră de oaspeți recomandată persoanelor cu dizabilităţi. Spaţiile comune sunt, de asemenea, accesibile cu scaune cu rotile. Boutique Hotel De La Fonte furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Există un serviciu de transfer la aeroport special gândit pentru comoditatea oaspeţilor. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de Boutique Hotel De La Fonte. Cei care stau în această clădire se pot destinde la sfârşitul zilei cu oferta variată de servicii de întreţinere de aici. Boutique Hotel De La Fonte se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. Oferind diverse opţiuni de luat masa, Boutique Hotel De La Fonte vine în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Boutique Hotel De La Fonte 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Iguazu?

1. Cataratas (Iguassu Falls, Brazilia)

9 km

2. Cataratas (Iguazu, Argentina)

18 km

3. Alejo Garci (Ciudad del Este, Paraguay)

29 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !