Boutique 030 Hannover City din Hannover

Goethestrasse, 30

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Boutique 030 Hannover City.

Detalii cazare

Situată la 100 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 100 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 14. 0 kilometru(i). Un total de 19 unităţi de cazare sunt disponibile la Boutique 030 Hannover City by INA pentru confortul oaspeţilor. Acest hotel a fost recondiţionat în anul 2017. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Recepţia nu este deschisă pe durata întregii zile. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Această reşedinţă are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Unele dintre aceste servicii ale Boutique 030 Hannover City by INA pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Boutique 030 Hannover City By Ina 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hannover?

1. Hannover (Hannover, Germania)

9 km

2. Braunschweig (Braunschweig / Wolfsburg, Germania)

56 km

3. Windelsbleiche (Bielefeld, Germania)

92 km

4. Bremen (Bremen, Germania)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp